Är Bynk bra att låna hos?

  • Kallas framtidens bank
  • Låna upptill 300 000 kr
  • "Som en bank borde fungera"

Bästa långivare i juli 2024

Bästa lån juli 2024 är Enklare
Läs mer

Bynk, även kallat framtidens bank, vill erbjuda kunder lån som i längden kommer förbättra deras ekonomi och göra den enklare att leva efter. Hos Bynk så vill man erbjuda lån utan krångel, det ska vara lätt att se vad det är för lån man tar och veta vad man godkänner när man tar ett lån.

Som privatperson kan man låna upp till 300 000 kr hos Bynk, utan säkerhet. Vad som menas med ett privatlån utan säkerhet är att man själv bestämmer vad man vill lägga pengarna på, till skillnad från till exempel ett bostadslån där själva bostaden blir säkerheten både för låntagaren och långivaren. När man ansöker om ett lån hos Bynk väljer man alltså fritt varför man behöver ta lånet, det kan till exempel vara att samla flera mindre lån eller skulder med höga räntor, investera i sin bostad, köpa ny bil etc.

"Som en bank borde fungera" är Bynks slogan, och vad som menas med den är att du som kund själv kan välja mellan olika saker när det kommer till ditt lån, du har alltså många olika valmöjligheter. Till exempel så ska du själv kunna välja olika villkor när det kommer till lånet, alltså amorteringen, hur mycket lånet ska vara på, betalningsvillkor etc.

Om din ansökan på lånet blivit godkänt så betalas pengarna ut vanligtvis inom nästkommande bankdag. Och du väljer en återbetalningstid på 3 år upp till 12 år, men du kan enkelt under tiden ändra amorteringen om det så önskas.

Så är Bynk bra att låna hos? När du har tagit ett lån hos Bynk så sker lånet utan krångel och det finns inga dolda avgifter som kan tänkas komma upp. Det är enkelt som kund att vara med och påverka hur betalningstiden och amorteringen ser ut, och även ändra i efterhand om man får andra förutsättningar. Du kan låna från 10 000 kr upp till 300 000 kr utan säkerhet, för att underlätta din ekonomi. Många av Bynks kunder ger banken högt omdöme och är nöjda då de anser att Bynk fungerar precis som dem påstår att dem gör. Därför är Bynk bra att låna hos.

Topplista med lån

  • Sorterad efter de bästa valen