Att utöka lån hos Bank Norwegian

  • Låna upp till 600 000 kr
  • Att utöka lån är möjligt
  • Läs hur du går till väga

Bästa långivare i juni 2024

Bästa lån juni 2024 är Enklare
Läs mer

Utöka lån på Bank Norwegian privatlån

Hos Bank Norwegian kan du låna upp till 600 000 kr utan säkerhet. Med utan säkerhet så menar man att du inte behöver ha/ uppge ett ändamål för pengarna, utan du får själv välja om pengarna ska användas för att investera i något, samla dina smålån och skulder till ett lån med bättre förutsättningar, köpa bil etc. Ett lån med säkerhet är till exempel ett bostadslån, där bostaden blir en säkerhet för både dig och långivaren.

Hos Bank Norwegian kan du välja en återbetalningstid på 15 år som längst, men såklart kortare tid om så önskas. Vilket gör att du kan bestämma återbetalningstiden beroende på hur mycket du har möjlighet att amortera varje månad.

Har du redan lån hos Bank Norwegian så kan du välja att utöka det lånet om det skulle behövas, du finner du en länk på “Mina Sidor” där du direkt kan ansöka om att utöka ditt lån. Det är smidigt för dig som befintlig kund då du sedan innan har skuld hos dem och även fast du behöver låna mer pengar bara har en faktura att hålla koll på och bara har skuld hos en långivare.

Minimikraven för lån hos Bank Norwegian är att du inte har några betalningsanmärkningar, ska vara äldre än 23 år och varit folkbokförd i Sverige minst de senaste 3 åren. Sedan gör Bank Norwegian en egen bedömning och en kreditvärdering innan dem kan ge dig ett erbjudande om lån. Räntan på lånet är också individuell och den bestäms efter en kreditprövning. Uppläggningsavgiften för att ta lån hos Bank Norwegian är från 0-399kr, beroende på summan du vill låna.

Att utöka lån hos Bank Norwegian är smidigt och smart för dig som låntagare, att ha möjligheten att bara ha skuld hos en långivare istället för olika.

Topplista med lån

  • Sorterad efter de bästa valen