Att utöka lån hos Goodcash

  • Låna 5000 - 50000 kr
  • Att utöka lån är möjligt
  • Läs hur du går till väga

Bästa långivare i juli 2024

Bästa lån juli 2024 är Enklare
Läs mer

Utöka lån på Goodcash privatlån

Hos Goodcash kan du låna från 5000 kr upp till 50 000 kr, och det finns inga andra onödiga utgifter för dig som kund. Det du betalar tillbaka är amortering och ränta på lånet. Om du redan har ett lån hos Goodcash kan du även utöka det lånet upp till 50 000 kr.

Att utöka lån hos Goodcash är smidigt för dig som redan är kund, och det som krävs för att kunna göra det är att du har betalat minst fyra månadsbetalningar i rad från när du fick lånet. Det blir även smidigt för dig som kund då du inte behöver ha koll på fler än en faktura om du utökar ditt lån hos Goodcash istället för att ansöka om lån hos annan långivare, som inte har dig som kund för stunden.

Eftersom du redan är Goodcash kund sedan innan går din utöknings ansökan snabbt och smidigt, och du får vanligtvis pengarna nästkommande bankdag om du godkänner med ditt Bank-ID, då dem redan har dina uppgifter.

Att ta ett nytt lån eller att utöka lån hos Goodcash kan du även göra om du har betalningsanmärkningar. Som max får du ha 9 betalningsanmärkningar, som kommit från lån eller skulder som du sedan har betalat, och du kan ha historia med Kronofogden. Dock får du inte ha en aktuell skuld till Kronofogden, men att du hamnat där förut är okej för att ansöka om lån på Goodcash.

Några andra grundkrav som ligger för att ansöka om lån hos Goodcash är att du är äldre än 20 år men yngre än 62 år. För att försäkra sig om att du kan betala tillbaka lånet måste du ha en inkomst, samt får du inte ha skuldsanering, stå under förvaltarskap eller försatt i konkurs. Du ska också ha ett svenskt personnummer och en adress som du är folkbokförd på.

Att utöka lån hos Goodcash är smidigt för dig som är befintlig kund, men även om du vill ansöka om nytt lån hos Goodcash går processen smidigt till om du kan signera med Bank-ID.

Topplista med lån

  • Sorterad efter de bästa valen