Hopbakslån hos Lendo

  • Hopbakslån är smart
  • Sveriges största låneförmedlare
  • Endast en kreditupplysning

Bästa långivare i juni 2024

Bästa lån juni 2024 är Enklare
Läs mer

Att ansöka om ett hopbakslån är smart om du vill få bättre koll på din ekonomi och slå ihop alla dina smålån, skulder och krediter till ett. Du kan då få en lägre månadskostnad, lägre ränta och vägen till att bli skuldfri kan bli klarare och enklare för just dig.

Lendo är idag Sveriges största låneförmedlare och grundades 2007. Om du gör en ansökan om hopbakslån hos Lendo så får du svar inom en minut. När du väljer att påbörja din ansökan om hopbakslån hos Lendo får du välja vilken lånesumma du vill låna, så du får innan räkna ihop vad summan av dina skulder går upp i. Du får också önska lånetiden, alltså hur lång tid som du behöver för att amortera tillbaka lånet.

När du ansöker om ett hopbakslån hos Lendo så tar Lendo endast en kreditupplysning, via UC, och ansökan är inte bindande. Du får som sagt svar med erbjudanden inom en minut så att du snabbt och enkelt kan jämföra de erbjudanden du fått, utan att känna dig tvingad till att välja just ett av dem.

Lendo vill bidra till en transparent lånemarknad, så kunderna är väl upplysta om de beslut de väljer att ta när det kommer till lån. Att man i efterhand inte ska bli överraskad av höga räntor eller andra dyra avgifter. För att det ska bli enklare för kunden att få det bästa lånet för just den själv så hjälper Lendo kunden genom deras jämförelsetjänst, där man lätt kan jämföra de olika erbjudandena och dess räntor. Det ska vara enkelt för kunderna att smidigt förbättra sin ekonomi och slå ihop sina lån, och samtidigt minska deras månadskostnad eller ge kunderna möjligheten att amortera mera. Att låna ska inte kännas jobbigt och genom Lendos tjänst och verktyg blir det enkelt och smidigt för alla kunder.

Läs mer hos Lendo

Topplista med lån

  • Sorterad efter de bästa valen