Att utöka lån hos Thorn

  • Låna 10 000 - 100 000 kr
  • Att utöka lån är möjligt
  • Läs hur du går till väga

Bästa långivare i maj 2024

Bästa lån maj 2024 är Enklare
Läs mer

Utöka lån på Thorn privatlån

Hos Thorn privatfinans kan du ta privatlån från 10 000 kr till 100 000 kr, helt utan avgifter. Du betalar bara amortering och ränta. När du tar lånet får du även en fast ränta så du innan vet vad du kommer att betala, och som längst återbetalningstid kan du välja 7 år, alltså 84 månader.

Att utöka lån hos Thorn görs enkelt online eller genom telefon, och ansökan är inte bindande. Innan du vill utöka ditt lån gör Thorn ny kreditprövning och det är då viktigt och bra att du visat dem positivt betalningsmönster på ditt befintliga lån, att du har betalat i tid och rätt.

Kraven för att få lån hos Thorn eller att utöka sitt lån är att man är minst 20 år gammal, och de senaste två åren ska du varit folkbokförd i Sverige. Du lär ha en inkomst där du klarar av att ta ett lån och betala tillbaka, samt får du inte ha aktuella skulder hos Kronofogden. Thorn fokuserar på din framtida ekonomi och inte den i ditt förflutna, att det kan inträffa situationer som försvårat vardagen och ekonomin. En helhetsbedömning på din ekonomi görs, för att hitta bästa lösningen för dig för att kunna erbjuda ett lån.

Att utöka lån hos Thorn är smart och smidigt för dig, att bara ha lån hos en långivare istället för flera. Det är även smidigt när det kommer till din vardag och ekonomi att ha en faktura att betala i månaden, och att ha en fast ränta som ska hållas koll på istället för förmodligen flera som kan vara rörliga och höga. Innan du utökar lånet eller ansöker om nytt lån vet du vad räntan kommer att vara, och vet i förväg vad lånet kommer att kosta dig, alltså vad du kommer behöva betala i ränta.

Läs mer hos Thorn

Topplista med lån

  • Sorterad efter de bästa valen